Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

В Центрі обслуговування платників Рубіжанської ДПІ протягом січня-червня 2021 року надано майже 2,5 тисячі адміністративних послуг

, опубліковано 16 липня 2021 о 11:43

У першому півріччі 2021 року фахівцями Центру обслуговування платників Рубіжанської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області надано понад 2 400 адміністративних послуг.

Найчастіше платники податків звертаються за наступними послугами: видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 1168 одиниць; видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 275; реєстрація платника єдиного податку – 192; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 303; реєстрація реєстратора розрахункових операцій – 66; реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 159, реєстрація розрахункових книжок у кількості 210 одиниць.

Протягом півріччя було забезпечено прийняття та обробку 11 тис. 965 податкових декларацій, у тому числі 11 тис. 537 - засобами телекомунікацій.

Нагадуємо, що під час дії карантинних обмежень у зв’язку з поширенням коронавірусу, фахівці Центру обслуговування платників податків надають адміністративні, консультаційні та інформаційні послуги, здійснюють прийом звітності за попереднім записом.

Рекомендуємо платникам використовувати електронні сервіси ДПС.

Рубіжанська ДПІ