Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Електронний кабінет платника на допомогу декларантам

, опубліковано 22 квітня 2021 о 14:46

В Троїцькій державній податковій інспекції Головного управління ДПС у Луганській області нагадують, що кампанія декларування громадянами доходів, одержаних у 2020 році добігає кінця. Останній день подання декларації про майновий стан і доходи – 30 квітня.

З метою створення більш зручних і комфортних умов для виконання громадянами конституційного обов’язку фахівці Троїцької ДПІ продовжують практику надання консультативної та практичної допомоги декларантам. На тренінг-навчаннях, які проводяться майже щодня у Центрі обслуговування платників, вони демонструють як за допомогою Електронного кабінету заощадити час та спростити процедуру подання декларації. Адже цей сервіс передбачає часткове автоматичне внесення інформації на підставі облікових даних платника, відомостей щодо нарахованих доходів та об’єктів нерухомого і рухомого майна. За допомогою цього сервісу можна не тільки заповнити декларацію та надіслати її до контролюючого органу в електронному вигляді, а також додати копії первинних документів, зокрема, для використання права на податкову знижку.

Подання декларації через «Електронний кабінет платника» здійснюється із застосовуванням кваліфікованого електронного підпису, отриманого у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг.

Станом на 1 квітня поточного року 238 мешканців Троїцької СТГ вже задекларували свої доходи.

Сватівський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління