Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про єдиний податок, РРО/ПРРО та кампанію декларування під час засідання Координаційної наради

, опубліковано 21 квітня 2021 о 14:32

Днями відбулося засідання Координаційної ради з питань розвитку підприємництва за участі представників органів місцевого самоврядування, керівників державних установ, громадської організації та фізичних осіб-підприємців. У заході взяла участь начальник Станично-Луганського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області Світлана Оберемок.

Вона поінформувала, що фізичні особи-підприємці – платники єдиного податку першої групи за грудень 2020 року та січень – травень 2021 року звільнені від сплати єдиного податку. Податківець зазначила також, що з 1 січня розпочалась кампанія декларування, яка триватиме до 1 травня поточного року.

Крім того, присутнім розповіли про правила застосування ПРРО, пояснили для кого та з якого терміну застосування РРО стане обов’язковим.

Фахівець поінформувала місцевих підприємців про норми податкового законодавства, наголосила на неприпустимості використання неоформлених найманих працівників, дотриманні порядку здійснення підприємницької діяльності та протиепідемічних вимог.

Старобільський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління