Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Старобільське управління: майже 52 млн грн податків і зборів надійшло до місцевих бюджетів

опубліковано 14 лютого 2020 о 15:14

У Старобільському управлінні повідомили, що за січень 2020 року місцеві бюджети поповнились на 51 млн 600 тис. гривень. Планові показники перевиконано на 7,6% або на 3,7 млн гривень. Щодо минулорічних надходжень, то їх рівень було перевищено на 8,3 млн грн або на 19%.

Основними джерелами наповнення місцевих бюджетів є податок на доходи фізичних осіб, єдиний податок та плата за землю.

Так, надходження з податку на доходи фізичних осіб склали 34,2 млн грн, що на 23 відсотки більше минулорічних показників за аналогічний період.

Що стосується реального внеску представників спрощеної системи оподаткування до місцевих бюджетів, то від них надійшло 14 млн гривень.

Також вагоме місце в наповненні місцевої казни займає плата за землю, надходження якої з початку року становлять 2 млн гривень.

Крім того, місцеві бюджети поповнились на 478,8 тис. грн за рахунок податку на нерухоме майно. За ліцензії на право оптової та роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами місцеві бюджети отримали 112 тис. грн. За рахунок податку на прибуток до місцевої казни надійшло 15,2 тис. грн, інші надходження становили 813,7 тис. гривень.

Старобільське управління