Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Рубіжанське управління: перші підсумки деклараційної кампанії – 2020

опубліковано 17 лютого 2020 о 15:59

До Рубіжанського управління Головного управління ДПС у Луганській області протягом першого місяця поточного року подано 27 декларацій про майновий стан і доходи. Загалом громадяни задекларували понад 2 млн 26 тис. гривень. Відповідно до поданих декларацій до сплати підлягає 124 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 27,6 тис. грн військового збору.

Нагадуємо: обов’язок подання податкової декларації про майновий стан і доходи у платників податків виникає при отриманні доходів від фізичних осіб, які не є податковими агентами та не провадять підприємницьку або незалежну професійну діяльність; при отриманні від податкових агентів доходів, які не підлягали оподаткуванню при виплаті, але які не звільнені від оподаткування; при отриманні іноземних доходів; в інших випадках, передбачених законодавством.

Податківці наголошують, що декларації подаються за місцем власної податкової адреси особисто або уповноваженою на це особою поштою або засобами електронного зв’язку. Для громадян, які зобов’язані згідно з нормами Податкового кодексу України подати податкову декларацію, і осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, термін подання декларації – до 1 травня року, що настає за звітним. Громадяни, які мають право на податкову знижку, можуть подати декларацію до 31.12.2020 включно.

Отримати безкоштовні консультації з питань заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи можна у Центрах обслуговування платників Рубіжанського управління Головного управління ДПС у Луганській області за адресами: м. Рубіжне, вул. Менделєєва, 14б та м. Кремінна, вул. Центральна, 10.

Рубіжанське управління