Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Фахівці Сєвєродонецького управління надають всебічну допомогу декларантам

опубліковано 13 лютого 2020 о 14:49

За інформацією начальника Сєвєродонецького управління Головного управління ДПС у Луганській області Валентини Звичайної, протягом 2019 року в Центрі обслуговування платників надано 3 тис. 365 довідок щодо відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Нагадуємо: з 1 січня по 31 березня 2020 року проводиться кампанія електронного декларування доходів, отриманих у 2019 році. Для отримання довідки про доходи податківці рекомендують скористатися сервісом «Електронний кабінет платника» (https://cabinet.tax.gov.ua) або звернутися до органів ДПС України для отримання відповідної довідки.

Детально ознайомитись з порядком отримання відомостей про доходи можна на офіційному вебпорталі ДПС за посиланням: Головна/Фізичним особам/Отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків в електронному вигляді (http://tax.gov.ua/fizichnim-osobam/vidomosti-doxid).

Сєвєродонецьке управління