Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Громадяни України мають право на внесення інформації про реєстраційний номер облікової картки платника податків до паспорта громадянина України

, опубліковано 02 грудня 2019 о 09:32

У Головному управлінні ДПС у Луганській області інформують. Будь-яким контролюючим органом ДПС на прохання фізичної особи до паспорта у формі книжечки можуть бути внесені (сьома, восьма або дев'ята сторінки) дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. (пункт 70.10 Податкового кодексу України та пункту 10 розділу VII Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб - платників податків, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 29.09.2017 № 822).

До паспорта громадянина України у формі картки інформація про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків вноситься відповідно до Закону України від 20.11.2012 № 5492-VI «Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус».