Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ТОП інструментів для платників Луганщини, за допомогою яких можна звернутися до Головного управління ДПС у Луганській області

опубліковано 09 травня 2024 о 10:48

Фахівці Головного управління ДПС у Луганській області постійно працюють над тим, щоб платники податків та громадяни Луганщини мали змогу отримувати повний кейс послуг та консультацій в складних умовах війни та тимчасової окупації Луганської області.

Наразі доступно багато різноманітних засобів спілкування податкової служби Луганщини з платниками податків. 

З понеділка по четвер з 08:00 до 17:00 (перерва з 12:00 до 12:45) та у п’ятницю з 08:00 до 15:45 (перерва з 12:00 до 12:45) працюють телефонні «гарячі лінії», за якими  завжди можна отримати від податківців відповіді на конкретні запитання. А саме: 

(066) 706 69 16 подання електронної звітності, ПДВ, податок на прибуток, акциз, єдиний податок, майнові податки, одноразове декларування, реєстрація РРО/ПРРО; 

(099) 203 20 51 питання адміністрування податку на доходи фізичних осіб, військового збору, єдиного соціального внеску, мінімального податкового зобов’язання; 

(098) 658 96 08 податкові ризики, реєстрація податкових накладних. 

Додатково відповіді платникам податків надаються Контакт-центром ДПС України: 0 800 501 007 (дзвінки безоплатні). Для громадян, які перебувають за межами України: +38 044 454 16 13.

Також запитання можна надіслати у приватні повідомлення на сторінку ГУ ДПС у Луганській області  у соціальній мережі Facebook за посиланням: https://www.facebook.com/tax.lugansk.

Враховуючи вимоги безпеки та умови роботи у період дії воєнного стану в Україні, Головне управління ДПС у Луганській області нагадує, що листування та обмін інформацією з органами державної влади, іншими юридичними та фізичними особами, платниками податків та суб’єктами господарювання, організаціями іноземних держав тощо, здійснюється засобами електронної пошти на електронну поштову скриньку: lg.official@tax.gov.ua.

Акцентуємо увагу на ще одному ефективному ресурсі - Комунікаційну податкову платформу Головного управління ДПС у Луганській області, де представники бізнесу та громадськості  можуть отримати кваліфіковану інформаційно-консультативну підтримку. Електронна адреса комунікаційної податкової платформи: lg.ikc@tax.gov.ua.

Наголошуємо, що платники податків Луганської області, які наразі знаходяться в інших областях України, можуть звертатись за отриманням адміністративних послуг та виконання інших функцій сервісного обслуговування до найближчого Центра обслуговування платників (ЦОП) тієї області, до якої перемістились, незалежно від місця обліку платника податків.

 

Головне управління ДПС у Луганській області