Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Стартувала кампанія декларування 2022

, опубліковано 18 січня 2022 о 10:30

Про це йшлося на онлайн-зустрічі фахівців Головного управління ДПС у Луганській області з громадською організацією «Єдність громади».

Під час заходу податківці розповіли, що з початку року стартувала кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році.

Учасники обговорили актуальні питання деклараційної кампанії, зокрема, випадки обов’язкового подання декларації, строки подання та терміни сплати податку на доходи фізичних осіб, можливості отримання податкової знижки та подання декларації онлайн за допомогою Електронного кабінету.

«ДПС забезпечує постійний діалог з громадськими організаціями регіону з метою забезпечення ефективності виконання основних завдань служби. Саме в період проведення деклараційної кампанії кожна територіальна громада може залучити до бюджету додаткові кошти. Тож пропонуємо громадськості долучатися до цього процесу», - підкреслила заступник начальника податкової регіону Людмила Хворостян.

Також представникам громадськості нагадали, що триває кампанія одноразового (спеціального) добровільного декларування та роз’яснювальна кампанія щодо застосування підприємцями РРО/ПРРО.