Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцям-переселенцям Луганщини вручили ордери на житло

, опубліковано 24 вересня 2021 о 15:06

В рамках Проєкту Державної податкової служби України щодо підтримки працівників, які зробили вибір служінню українському народові, залишили окуповані території та свої домівки, не порушили Присяги держслужбовця та мають статус тимчасово переміщених осіб, заступник Голови ДПС України Михайло Тітарчук з робочим візитом відвідав податкову Луганщини.

Під час урочистого заходу у Головному управлінні ДПС у Луганській області 6 родин податківців отримали ордери на службове житло, закріплене за ДПС України та ключі від квартир.

«Серед вас ті, хто у 2014 році в складних умовах виїхав з окупованої території, брав участь у відновленні діяльності податкової служби області і наразі продовжує виконувати свої професійні обов’язки. Саме ви продемонстрували як повинен працювати державний службовець. Дякую вам за те, що не зрадили присязі», - зазначив Михайло Тітарчук.

Начальник податкової Луганщини Ольга Височина, зі свого боку, привітала новоселів та побажала їм комфортного та безпечного проживання в отриманих квартирах. Також вона зазначила, що турбота про побут колективу – це запорука побудови міцної команди.