Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З професійним святом!

, опубліковано 16 листопада 2020 о 11:47

Щорічно 16 листопада в Україні відзначається День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Життя сучасної людини неможливо уявити без радіо, телефону, телебачення та Інтернету. Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия благородна праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова.

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина привітала колективи мас-медіа регіону з професійним святом та зазначила, що проведення прес-конференцій, брифінгів, виступів та коментарів на телебаченні та радіо увійшли в постійну практику спільної роботи.

«За правом вас можна назвати провідниками в безмежному ефірному океані. Від вас залежить формування інформаційного суспільства, – підкреслила Ольга Височина. – Ми вдячні вам за об’єктивне висвітлення нашої діяльності, спрямованої на те, щоб податкова служба була повністю транспарентною, сучасною та технологічною, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно виконує функціональні повноваження та виявляє нетерпимість до корупції. Бажаю вам невпинного професійного і творчого зростання, цікавих ефірів, нових проєктів, реалізації творчих задумів, постійного розширення аудиторії слухачів і глядачів. Міцного здоров’я, миру і злагоди у ваших родинах».