Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Шановні земляки!

, опубліковано 06 листопада 2020 о 08:31

Впродовж довгого часу корупція залишається однією з найбільших проблем України, і хоча з року в рік позиції України у рейтингу покращуються, такий стан речей все ще є далеким від прийнятного.

З метою запобігання проявам корупції Державною податковою службою України затверджено Антикорупційну програму ДПС України на 2020 - 2022 роки. Її мета – забезпечення відповідності діяльності ДПС вимогам антикорупційного законодавства України, вжиття заходів, спрямованих на ефективне попередження корупції та зниження її впливу на діяльність ДПС.

Як керівник Головного управління ДПС у Луганській області звертаюсь до вас платники податків та нагадую, що активна громадська позиція та небайдужість допоможе створити службу що базується на принципах правопорядку, чесності й непідкупності.

Повідомити про відомі факти корупції з боку працівників податкової Луганщини ви можете у будь-який зручний для вас спосіб:

– телефоном (0645) 70-20-80 (приймальня), (06452) 4-05-42 (відділ з питань запобігання та виявлення корупції);

– через Контакт-центр Інформаційно-довідкового департаменту ДПС за телефоном 0 800 501 007 (для фізичних осіб – напрям «5», працівників органів ДПС – напрям «7»);

– з використанням технологічних адрес електронної пошти (lg.vzk@tax.gov.ua, lg.vzk1232@tax.gov.ua)

– через поштову скриньку – 93401, Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, 72 (із зазначенням адресата «відділ з питань запобігання та виявлення корупції ГУ ДПС у Луганській області»).

 

 

З повагою

начальник Головного управління

ДПС у Луганській області                                 Ольга ВИСОЧИНА