Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Луганщині відзначили найкращих податкових міліціонерів

, опубліковано 11 жовтня 2019 о 16:10

Сьогодні, напередодні Дня захисника України та українського козацтва в Головному управлінні ДПС у Луганській області відзначили кращих працівників податкової міліції та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Луганщини.

Вітаючи присутніх, в. о. начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина зазначила: «Це свято, яке символізує відданість, силу та незламність. Наша задача – побудова міцного фінансового фундаменту країни, забезпечення її фінансової безпеки. Отже, повинні виконувати цю роботу бездоганно».

Ольга Височина наголосила, що зброя податкових органів – їх високий професіоналізм. Це передусім значить: безумовна – чесність та відданість закону.

З нагоди свята вона побажала присутнім козацького здоров’я, витримки, невичерпної енергії, сили духу, достатку та надійного тилу.

Наприкінці заходу 13 кращих податкових міліціонерів отримали подяки від керівництва податкової служби області за захист економічних інтересів України в зоні проведення операції Об’єднаних сил, відданість справі, мужність, відвагу, високий професіоналізм та зразкове виконання службових обов’язків.

Фотоматеріали по темі

  • На Луганщині відзначили найкращих податкових міліціонерів