Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Зустріч податківців з керівником громадської організації «Єдність учасників бойових дій Новопсковської громади»

, опубліковано 21 лютого 2022 о 11:39

Днями фахівцями Новопсковської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області проведено зустріч з керівником громадської організації «Єдність учасників бойових дій Новопсковської громади» Володимиром Дудкою.

Основною темою спілкування були електронні сервіси податкової служби, а саме «Електронний кабінет платника», за допомогою якого можливо вести документообіг та сплачувати податки онлайн, не відвідуючи Центри обслуговування платників, що значно економить час та надає можливість уникнути черги. Завдяки функціонуванню Електронного кабінету, є можливість отримати всю необхідну інформацію, довідки, консультації, подати звітність до податкових органів, зареєструвати РРО та ПРРО.

При зустрічі акцентовано увагу на роз’яснення основних положень одноразового (спеціального) добровільного декларування активів та сприяння проведенню кампанії. Податківці пояснили, що декларування активів здійснюється за бажанням громадянина, який має право на таке декларування, шляхом подання в електронній формі одноразової (спеціальної) добровільної декларації.

Новопсковська ДПІ