Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результат зустрічі податківців з громадськістю та представниками бізнесу – підвищення податкової культури платників податків

, опубліковано 20 січня 2022 о 11:01

Днями з метою проведення співпраці з громадськістю та представниками бізнесу для забезпечення інформування про новації та сервіси у податковій сфері, розвитку податкової культури платників податків фахівцями Станично-Луганської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області було проведено зустріч з громадськістю.

Під час спілкування були обговорені проблемні питання бізнесу, переваги подання звітності у електронному вигляді через Електронний кабінет, питання одноразового декларування. Також були озвучені нові правила використання РРО та ПРРО.

Станично-Луганська ДПІ нагадує, що дистанційне спілкування з податковою - зручний та безпечний спосіб контакту.

Для входу до особистого кабінету платникам необхідно мати кваліфікований електронний підпис (КЕП), який можна отримати у будь-якого кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг (КНЕДП).

Зайти в «Електронний кабінет» можна за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua, а також на офіційному вебпорталі ДПС України або за допомогою Е-порталу «Дія».

Станично-Луганська ДПІ