Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Діалог податківців з громадянами та підприємцями під час засідання «круглого столу»

, опубліковано 24 листопада 2021 о 15:47

Днями фахівці Міловської та Станично-Луганської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області ініціювали проведення  засідання «круглого столу» з громадянами та фізичними особами-підприємцями регіону.

Під час заходу податківці проінформували присутніх про положення Закону України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету» від 15 червня 2021 №1539-IX.

Учасників засідання цікавили інформаційні питання щодо добровільного декларування, а саме: хто і як може скористатися одноразовим (спеціальним) добровільним декларуванням, терміни проведення такого декларування та розміри збору для декларантів.

Крім того, увагу слухачів було акцентовано на тому, що декларація по одноразовому декларуванню подається тільки в електронному вигляді у будь – який зручний час, через Електронний кабінет платника податків.

Зі всією інформацією щодо одноразового декларування можна ознайомитися у банері «Одноразове добровільне декларування» на вебпорталі Державної податкової служби України за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya.

Податківці розповсюдили серед учасників засідання пам’ятки щодо проведення кампанії одноразового (добровільного) декларування.

Також матеріали із зазначеної тематики було розміщено на стендах у Центрі платників обслуговування платників, на стендах старостинських округів, а також в громадських місцях.

Міловська ДПІ