Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця податківців Луганщини та органів місцевого самоврядування

, опубліковано 13 жовтня 2021 о 14:31

Днями відбулось засідання тимчасової робочої групи з координації спільних дій органів податкової служби та Кремінської міської ради з розширення бази оподаткування, збільшення надходжень до місцевого бюджету та з погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

Під час заходу обговорили питання сплати єдиного соціального внеску, своєчасної сплати орендарями податку на доходи фізичних осіб з орендної плати за паї, легалізації найманої праці тощо.

Окремо було наголошено, що робота з недопущення та погашення податкового боргу залишається пріоритетним напрямком діяльності податкової служби. Спільно були визначені додаткові заходи підтримки громадян та бізнесу з питання врегулювання податкового боргу.

 

Наприкінці податківці розповіли присутнім про кампанію одноразового (спеціального) добровільного декларування відповідно до Закону України від 15 червня 2021 року № 1539-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету». 

Кремінська ДПІ