Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад двісті громадян отримали власний податковий номер в ЦОП Новоайдарської ДПІ у серпні 2021 року

, опубліковано 16 вересня 2021 о 09:59

Повний спектр адміністративних, консультаційних та інформаційних послуг платники можуть отримати в Центрі обслуговування платників Новоайдарської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області.

Найпопулярнішою серед відвідувачів ЦОП є послуга з видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків. Так, протягом серпня 2021 року реєстраційний номер облікової картки платника податків отримали 214 жителів громади та переміщені особи з тимчасово окупованої території.

У податковій інспекції нагадали: для проведення реєстрації в Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків громадянам необхідно подати до контролюючого органу за місцем реєстрації облікову картку за формою № 1ДР, документ, що посвідчує особу заявника, та свідоцтво про народження дитини (для неповнолітніх).

З повним переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Луганській області в розділі «Адміністративні послуги» або у Центрі обслуговування платників, який знаходиться за адресою:Луганська область, смт. Новоайдар, вул. Банківська, 16.

Новоайдарська ДПІ