Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Інформаційна кампанія щодо одноразового добровільного декларування продовжується

, опубліковано 15 вересня 2021 о 10:19

Працівники Білокуракинської ДПІ та працівники Сватівського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області продовжують інформувати громадян Білокуракинської та Лозно-Олександрівської територіальних громад стосовно основних питань щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб.

Фахівці наголошують, що декларування активів здійснюється за бажанням громадянина, який має право на таке декларування. Одноразова (спеціальна) добровільна декларація подається декларантом виключно в електронній формі засобами Електронного кабінету. До подання декларації декларант має розмістити кошти в національній та іноземній валютах у готівковій формі та/або банківських металах на поточних рахунках із спеціальним режимом використання в банках України.

За консультацією з будь-яких питань одноразового (спеціального) добровільного декларування активів фізичних осіб фахівці Білокуракинської ДПІ запрошують звертатися до Центру обслуговування платників. Також детально з інформаційними матеріалами щодо одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб можна ознайомитися в банері «Одноразове добровільне декларування» за посиланням https://tax.gov.ua/baneryi/odnorazove-dobrovilne-deklaruvannya/.

Білокуракинська ДПІ