Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Центром обслуговування платників м. Сєвєродонецька надано майже 10 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 14 вересня 2021 о 09:33

Як повідомили в Центрі обслуговування платників м. Сєвєродонецька Головного управління ДПС у Луганській області впродовж січня - серпня 2021 року громадянам та представникам бізнесу надано 9 тис. 999 адміністративних послуг, з них 2 тис. 419 в електронній формі.

Найбільш популярною є видача картки платника податків, якою за вісім місяців поточного року скористалися 4 тис. 274 громадянина, та видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб- платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 1 тис.624. Протягом звітного періоду працівниками ЦОП зареєстровано 149 реєстраторів розрахункових операцій, 4 розрахункових книжки та 150 книг обліку розрахункових операцій.

Платникам податків видано 873 витяги з Реєстру платників єдиного податку. Зареєстровано платниками єдиного податку 959 суб’єктів господарської діяльності. Надано витяги з реєстру платників податку на додану вартість – 83, довідок про доходи від підприємницької діяльності – 199, довідок по підтвердженню статусу податкового резидента України - 36.

Слід зазначити, що платники податків активно приєднуються до електронних сервісів, які пропонує для використання податкова служба. Завдяки чому кількість запитів на отримання адміністративних послуг та відповіді на них за допомогою електронних сервісів поступово збільшуються. ДПС продовжує працювати над створенням нових сервісів для зручності і комфорту при взаємодії платників з податковими органами.

За консультаціями з питань надання адміністративних послуг можна звернутись за телефонами 4-30-00 та 70-33-72 або безпосередньо до Центру обслуговування платників (вул. Енергетиків, 72) з понеділка по четвер з 8:00 до 17:00 годин, у п’ятницю- до 15:45, перерва з 12:00 до 12:45.

Шановні платники податків! Заощаджуйте свій час, користуйтесь зручними електронними сервісами Державної податкової служби!

Сєвєродонецька ДПІ