Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Як отримати відомості про суми виплачених доходів через Електронний кабінет

, опубліковано 29 липня 2021 о 16:38

Електронні сервіси від податкової постійно розвиваються, поширюється перелік послуг та спрощується можливість їх отримання. Так, за допомогою Електронного кабінету платника можна отримати відомості про суми виплачених доходів з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків (далі – ДРФО). І сьогодні для отримання такої інформації не обов’язково приходити особисто до податкової. Це можна зробити онлайн.

Щоб отримати відомості про суми виплачених доходів з ДРФО потрібно зайти на головну сторінку Електронного кабінету платника через вебпортал ДПС України http://tax.gov.ua або за посиланням http://cabinet.tax.gov.ua/.

Вхід здійснюється з використанням електронного ключа. Ключ можна отримати безкоштовно в пункті Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України або звернувшись до банківської установи.

Далі слід перейти до розділу «ЕК для громадян», обрати «Запит про суми виплачених доходів» та натиснути кнопку «Створити»». У формі Запиту, який відкривається необхідно заповнити всі реквізити і натиснути кнопку «Зберегти». Потім Ви підписуєте Запит за допомогою електронного ключа та відправляєте його. Щоб упевнитись, що запит відправлений, необхідно зайти у вкладку «Відправлені документи».

Після обробки запиту до особистої частини Електронного кабінету платника в розділі «Вхідні документи» надходить повідомлення «Відомості з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів».

Отриману інформацію можна переглянути, скачати або роздрукувати.

Сєвєродонецька ДПІ