Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На зустрічі з підприємцями Попаснянської громади про актуальні питання застосування програмних РРО

, опубліковано 16 червня 2021 о 11:34

Днями начальник Попаснянської ДПІ Головного управління ДПС у Луганській області Олег Волошинов прийняв участь у зустрічі керівника Попаснянської міської ВЦА з підприємцями Попаснянської громади. На зустрічі також були присутні керівники пенсійного фонду, поліції та ДСНС.

Під час зустрічі обговорювалося питання щодо створення Ради підприємців. За це учасники зустрічі проголосували одноголосно.

Також під час заходу було розглянуто останні зміни податкового законодавства. Олег Волошинов розповів стосовно новацій у застосуванні програмних РРО (ПРРО).

Він звернув увагу підприємців громади на те, що з першого січня 2022 року запроваджено використання ФОП-спрощенцями 2,3,4 групи. Зареєструвати ПРРО можна, використовуючи програмне забезпечення Електронного кабінету, або будь-яке інше програмне забезпечення, наявне у суб’єкта господарювання.

Крім того, Олег Волошинов звернув увагу, що програмне забезпечення Електронного кабінету мінімізує помилки. Вхід до ЕКП здійснюється з використанням кваліфікованого електронного підпису (ЕЦП) будь якого надавача електронних довірчих послуг, як з персонального комп’ютера так і з смартпристроїв.

Наприкінці зустрічі платники задали актуальні питання, на які отримали вичерпні відповіді керівника Попаснянської ДПІ.

Попаснянська ДПІ