Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Задекларуйте право на податкову знижку

, опубліковано 16 червня 2021 о 10:14

Фахівці Білокуракинської ДПІ Головного управління ДПІ у Луганській області постійно надають громадянам консультаційну та практичну допомогу при подачі декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки, в т. ч. через Електронний кабінет. Податківці індивідуально ознайомлюють платників з роботою електронних сервісів, демонструють їх зручність та доступність.

З початку поточного року до Білокуракинської ДПІ 50 платників подали декларації про майновий стан і доходи для отримання податкової знижки. Всі вони скористалися сервісом Електронний кабінет, оцінивши переваги подання звітності телекомунікаційними засобами. Процедура подання декларації спрощується завдяки сервісу часткового автоматичного заповнення декларації на підставі облікових даних платника. Для електронного звітування платникам потрібно отримати безкоштовно кваліфікований електронний підпис у будь-якого Кваліфікованого надавача ЕДП.

Детально про роботу Електронного кабінету можна дізнатися на офіційному веб-порталі ДПС України за посиланням: htt//cabinet.tax.gоv.ua

Оформити податкову знижку за минулий рік платники податків можуть до 31 грудня 2021 року.

Білокуракинська ДПІ