Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Декларування доходів - особистий внесок кожного українця у розвиток держави

, опубліковано 26 квітня 2021 о 15:11

З метою забезпечення якісної кампанії декларування громадянами доходів, отриманих у минулому році, Сватівський відділ податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області вживає вичерпних заходів щодо виявлення та залучення до декларування громадян, які отримали в минулому році доходи та з яких не було сплачено податки. Так, за результатами проведеної аналітичної роботи проінформовано про необхідність подачі декларацій 122 ймовірних декларанта території обслуговування відділу.

Запрошеним громадянам було надано роз’яснення щодо випадків обов’язкового подання декларації, строках її подання та терміну сплати податку на доходи фізичних осіб та військового збору. Також вони отримали фахову допомогу щодо заповнення декларації та ознайомилися з роботою «Електронного кабінету платника».

Фахівці зазначають, що станом на 25.04.2021 із 122 ймовірних декларантів 115 вже подали декларацію про майновий стан і доходи за 2020 рік. Загальна сума задекларованих ними доходів склала 2,68 млн гривень.

Робота щодо залучення ймовірних декларантів до декларування триватиме й надалі.

Сватівський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління