Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 5 тис. платників скористалися адмінпослугами

, опубліковано 05 квітня 2021 о 16:28

У січні – березні 2021 року до Центрів обслуговування платників Старобільського, Новопсковського, Марківського та Новоайдарського районів за адміністративними послугами звернулося 4815 платників податків. Вони отримали 4701 адміністративну послугу.

Популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників. Нею скористалися 2296 громадян. Це 49 відс. від усіх наданих послуг.

Також запитуваними залишаються послуги з: видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 1475; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 220; реєстрації книг обліку розрахункових операцій – 214; реєстрації платника єдиного податку – 123; видачі довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи – 109; видачі довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи – 37; реєстрації книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 22.

Старобільський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління