Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 13 тис. платників податків звернулось до ЦОПів Старобільського управління

опубліковано 14 вересня 2020 о 14:58

Протягом січня – серпня 2020 року до ЦОП Старобільського управління Головного управління ДПС у Луганській області звернулось 13 тис. 798 платників податків.

Найбільш популярною серед послуг є видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Цією послугою скористались 7 тис. 192 громадянина, що складає 53 відс. від усіх наданих послуг.

Найбільш запитуваними послугами є також: видача відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 3071; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 597; реєстрація книг обліку розрахункових операцій – 594; реєстрація книг обліку доходів і витрат платникам єдиного податку – 434; реєстрація платника єдиного податку – 363.

В управлінні нагадали, що надання адміністративних послуг здійснюється у чотирьох центрах обслуговування платників, які функціонують у м. Старобільськ, смт. Марківка, смт. Новопсков та смт. Новоайдар.

 Старобільське управління