Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 6 тис. адміністративних послуг надали фахівці Сєвєродонецького управління

опубліковано 14 вересня 2020 о 14:33

У Сєвєродонецькому управлінні Головного управління ДПС у Луганській області повідомили, що протягом січня – серпня 2020 року Центром обслуговування платників надано 6 тис. 314 адміністративних послуг.

В управлінні нагадали, що під час складної ситуації з поширення короновірусної хвороби (COVID-19) для зменшення соціальних контактів є можливість користуватися електронними сервісами, запровадженими ДПС.

За допомогою сервісу Електронний кабінет можна сформувати та надіслати до органів ДПС електронні документи, у тому числі податкову звітність, запити на отримання інформації, заяви для реєстрації платниками окремих податків. Також платник може у режимі реального часу отримати доступ до особистої інформації, а саме отримати відомості про суми отриманих доходів і утриманих податків, стан поданої звітності тощо.

Безкоштовним сервісом Державної податкової служби «Електронний кабінет» можна скористатись цілодобово. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний вебпортал ДПС.

Сєвєродонецьке управління