Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Понад 4,6 тис. адмінпослуг надали ЦОП Рубіжанського управління

опубліковано 29 липня 2020 о 13:26

У Рубіжанському управлінні Головного управління ДПС у Луганській області повідомили, що за перше півріччя 2020 року фахівці Центрів обслуговування платників надали 4 тис. 632 адміністративні послуги.

Найбільш популярною є послуга з видачі реєстраційного номеру облікової картки платника податків та внесення відповідних даних до паспорта громадянина України. Нею скористались 1 тис. 801 громадянин.

Попит мають і послуги з отримання довідки про суми і джерела виплачених доходів та утриманих податків – 780; реєстрації книг обліку доходів та книг обліку доходів і витрат платника єдиного податку – 419; реєстрації платників єдиного податку – 410; надання витягу з реєстру платників єдиного податку – 351; видачі довідок про відсутність заборгованості з платежів – 276. Крім того, зареєстровано 366 книг обліку розрахункових операцій та 170 реєстраторів розрахункових операцій.

Податківці нагадують, що для отримання повного спектру адміністративних послуг платники податків можуть скористатися сервісом «Електронний кабінет» (https://cabinet.tax.gov.ua).

Рубіжанське управління