Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківцями Рубіжанського управління надано понад 10 тисяч адміністративних послуг

опубліковано 21 грудня 2019 о 14:36

Як повідомив начальник управління Андрій Забровський, надання якісних адміністративних, консультаційних, інформаційних послуг, впровадження прогресивних методів і форм обслуговування та створення сприятливих умов для платників податків є пріоритетними напрямами роботи державних податкових інспекцій.

Він зазначив, що за 11 місяців 2019 року Центрами обслуговування платників Рубіжанського управління Головного управління ДПС у Луганській області надано 10258 адміністративних послуг.

Зокрема, з початку поточного року видано 5311 карток платників податків та внесено до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Видано 1553 довідки щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Фахівці Центрів обслуговування платників оформили 36 розрахункових книжок, 798 книг обліку розрахункових операцій та зареєстрували 194 реєстратори розрахункових операцій.

Податківець звернув увагу, що крім адміністративних послуг в ЦОПах можна отримати роз’яснення з питань оподаткування; інформацію про стан розрахунків з бюджетами; безкоштовне програмне забезпечення для формування та подання податкової звітності в електронному вигляді та допомогу в оформленні заяв і заповненні податкової звітності.

Рубіжанське управління