Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Аналітична довідка про роботу Головного управління ДПС у Луганській області вересня 2019 року

, опубліковано 10 жовтня 2019 о 10:27

За вересень 2019 року до Головного управління ДПС у Луганській області (далі – ГУ ДПС у Луганській області) надійшло 19 письмових звернень громадян, з них: 18 заяв (95%) та 1 скарга (5%).

Основні питання, які порушували заявники, стосувалися порядку сплати податку на майно (7 або 37%) та єдиного соціального внеску (6 або 32%).

Відповіді на 8 звернень надано у передбачені законодавством терміни, термін розгляду 11 звернень не настав.

До ГУ ДПС у Луганській області надійшла 1 скарга на недоліки у роботі ДПС.

Скаргу розглянуто у передбачені чинним законодавством терміни, факти, викладені у зверненні, не підтвердились.

За звітний період 2019 року повторних, неодноразових та масових звернень не надходило.

Фактів порушень посадовими особами положень Закону, невирішення порушених у зверненні громадянина обґрунтованих питань, які належать до компетенції відповідного органу ДФС, посадової особи, що призвело до повторного звернення чи звернення до органу вищого рівня, не встановлено

За вересень 2019 року до ГУ ДПС у Луганській області надійшло 1 колективне звернення від 6 громадян.

За соціальним станом серед авторів, які звернулися: 4 – пенсіонери, 2 – робітники, соціальний стан 18 авторів звернень не визначено.

Звернень від жінок, яким присвоєно почесне звання України «Мати-героїня», інвалідів Великої Вітчизняної війни, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв Радянського Союзу та Героїв України, за звітний період не надходило.

Протягом вересня 2019 року до ГУ ДПС у Луганській області звернень від громадян, які потребують соціального захисту, не надходило.

 

Інформаційний аналіз проведення особистого прийому громадян керівництвом та посадовими особами структурних підрозділів органів ДФС.

Для оперативного розв’язання проблемних питань, що виникають у громадян, в територіальних органах ДФС області на всіх рівнях працюють приймальні громадян. Особистий прийом громадян посадовими особами відбувається згідно з затвердженими графіками особистого прийому, які для загального доступу розміщені на субсайті територіальних органів Луганської області та інформаційних стендах у приміщення ЦОП.

У вересні поточного року громадяни та платники податків на особистий прийом  до керівництва ГУ ДПС у Луганські області не звертались.