Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майже 69 млн грн задекларували платники за три місяці кампанії декларування

, опубліковано 20 квітня 2021 о 14:08

Протягом січня – березня 2021 року 1688 громадян, які обслуговуються Старобільською ДПІ, Новоайдарською ДПІ, Новопсковською ДПІ та Марківською ДПІ прозвітували про власні статки за 2020 рік. Загальна сума задекларованого доходу склала 68,5 млн гривень. До сплати в бюджет нараховано 2,2 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 0,3 млн грн військового збору. Про це повідомила начальник Старобільського відділу податків і зборів з фізичних осіб та проведення камеральних перевірок управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Луганській області Світлана Дудник.

Вона зазначила, що обов’язковому декларуванню підлягають доходи, з яких при нарахуванні або виплаті податок на доходи фізичних осіб не утримувався; доходи від особи, яка не є податковим агентом; доходи у вигляді спадщини та подарунків від осіб, які не є членами сім’ї першого та другого ступеня споріднення; доходи від продажу інвестиційних активів; іноземні доходи.

Податківець нагадала про те, що кампанія декларування доходів триватиме до 30.04.2021 включно, а для бажаючих отримати податкову знижку декларацію можна подати упродовж всього року.

Старобільський сектор організації роботи

організаційно-розпорядчого управління