Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Щодо ЦОП ДПІ, які розташовані на територіях, де ведуться бойові дії, та які з поважних причин не працюють

опубліковано 15 квітня 2022 о 11:43

У разі, якщо ЦОП з об‘єктивних причин не працює, платники податків можуть отримати інформаційно-довідкові послуги та консультації у Контакт-центрі ДПС за тел.: 0-800-501-007 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів).

Громадяни, які перебувають за межами України, мають можливість зателефонувати до Контакт-центру зі стаціонарного або мобiльного телефону за номером: +380 44 454 16 13.

Також у територіальних органах ДПС працюють «гарячі лінії» для надання консультацій платникам податків (https://tax.gov.ua/data/files/266745.docx).

Первинні консультації з питань сплати платежів, реєстрації та обліку ПРРО, декларування доходів та інших питань, що стосуються сплати податків фізичними та юридичними особами можливо отримати за номером: +380 66 706 69 16.

Звертаемо увагу, що платники податків можуть скористатись електронними сервісами ДПС та Електронним кабінетом, які працюють, але з певними обмеженнями, що зумовлено необхiднiстю захисту прав платників.

Нагадуємо, що для зручностi, комфортності платників податків в умовах дії правового режиму военного стану сервісне обслуговування платників податкiв (платників єдиного внеску), зокрема, надання адміністративних послуг, виконання інших функцій сервісного обслуговування здійснюється органами ДПС незалежно від місця обліку платника податків. Крiм того, звертаємо увагу, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 28.02.2022 № 165 «Деякі питання реалізації прав, свобод і законних інтересів фiзичних та юридичних осіб» (зі змінами) зупинено строки надання адміністративних послуг суб'єктами їх надання та строки видачі дозвiльними органами документів дозвiльного характеру на час военного стану в Україні. Поновлення зупинених строкiв вiдбуватиметься у місячний строк після припинення чи скасування военного стану на вiдповiднiй території України.