Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Воркшоп з управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками)

опубліковано 08 жовтня 2024 о 14:15

Нещодавно Ігор Ткачов - в. о. начальника ГУ ДПС у Луганській області, Людмила Хворостян - заступник начальника ГУ ДПС у Луганській області та керівники структурних підрозділів податкової Луганщини прийняли участь в онлайн-тренінгах у межах реалізації Робочого плану Офісу технічної допомоги Департаменту Казначейства США (далі – ОТД) з ДПС на 2021 - 2024 роки.

У ході навчання експерти ОТД змістовно та доступно розповіли про управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками).

Управління податковими ризиками (комплаєнс-ризиками) – це системна методологія для виявлення комплаєнс-ризиків серед платників податків та визначення шляхів їх ефективного зменшення.

«Цей інформаційний кейс отриманий під час тренінгу - тематика, яка на часі. Світова практика з виявлення та пом’якшення податкових ризиків платників податків покращить дотримання платниками податків чотирьох основних податкових зобов’язань: реєстрації, своєчасного подання декларацій, правильної звітності та своєчасної сплати податків, що забезпечить оптимізацію надходжень до бюджету», - підкреслив очільник податкової служби області Ткачов Ігор.

У свою чергу, Людмила Хворостян резюмувала, що під час таких заходів спеціалісти податкової служби отримують певний досвід, який перетворюється на інструмент для ефективної реалізації єдиної податкової політики щодо добровільного дотримання податкового законодавства платниками податків і покращення довіри громадськості.

 

Головне управління ДПС у Луганській області