Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Результати роботи уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції впродовж січня - вересня 2024 року

опубліковано 30 вересня 2024 о 10:21

Упродовж звітного періоду співробітниками уповноваженого підрозділу з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Луганській області (далі – уповноважений підрозділ) організовано та проведено 103 організаційно - роз’яснювальних заходів (розміщення публікацій у засобах масової інформації, мережі Інтернет, вебпорталі та субсайтах вербпорталу ДПС, соціальних мережах, організовано виступи на радіо та телебаченні, лекційні заняття, семінари, інші заходи). Проведено понад 163  заходи з надання методичної та консультаційної допомоги окремим посадовим та службовим особам ДПС і її територіальних органів, у тому числі в заповненні декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. 

Від працівників органів ДПС отримано та розглянуто 9 повідомлень про можливу наявність в їх службовій діяльності конфлікту інтересів, за результатами розгляду яких вжито відповідні заходи врегулювання. 

Уповноваженим підрозділом забезпечено розгляд 10 звернень, скарг і повідомлень громадян, юридичних та фізичних осіб платників податків щодо можливих порушень працівниками органів ДПС вимог чинного законодавства, у тому числі антикорупційного.

До Національного агентства з питань запобігання корупції направлено 442 повідомлення щодо встановлених фактів неподання або несвоєчасного подання електронних декларацій (з врахуванням осіб, які припинили діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави в органах ДПС).