Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Виклики та перспективи - разом до спільної мети

опубліковано 27 вересня 2024 о 13:06

Очільник податкової Луганщини Ігор Ткачов провів робочу зустріч з начальником Білокуракинської селищної військової адміністрації Сватівського району Луганської області Віталієм Антоненко та його заступником Сергієм Коряком.

З початку запровадження воєнного стану та повної окупації Луганщини така комунікаційна зустріч — це важливий крок на шляху до поглиблення співпраці між податковим органом та територіальною громадою в складних умовах сьогодення.

«Наше партнерство ґрунтується на щоденній спільній роботі, ініціативі з обох сторін, комунікації та векторному інформаційному забезпеченні задля посилення стійкості бізнесу та суспільства Луганщини», - підкреслив Ігор Ткачов.

Мета івенту - координація векторів до повоєнного відновлення нашої області. Зокрема, створення гнучкого бізнес - середовища, яке сприятиме наповненню бюджетів, що відповідно впливає на всебічний розвиток та спроможність громад Луганщини.

Також були обговорені основні аспекти Національної стратегії доходів до 2030 року та новації податкового законодавства з метою підвищення рівня добровільної сплати податків та податкової культури в суспільстві. 

«Робота з територіальними громадами продовжується, податкова служба Луганщини всіляко сприяє ефективним взаємовідносинам з дотриманням принципу оперативності та прозорості - ми завжди відкриті до співпраці», - резюмувала заступниця начальника ГУ ДПС у Луганській області Людмила Хворостян.

 
 Головне управління ДПС у Луганській області