Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Відповідальне ставлення до своїх обов’язків – це інвестиції у майбутнє

, опубліковано 08 лютого 2022 о 14:53

Такий лейтмотив онлайн-зустрічі фахівців Головного управління ДПС у Луганській області з представниками громадської організації «Центр спільного розвитку «Дієва громада».

Податківці розповіли учасникам заходу, що наразі триває щорічна кампанія декларування громадянами доходів, отриманих у 2021 році, тож якщо є обов’язок декларування, необхідно подати декларацію до 1 травня поточного року.

Під час заходу нагадали про законодавчі вимоги щодо використання реєстраторів розрахункових операцій та ознайомили з Порядком ведення обліку товарних запасів.

«Залучення до діяльності ДПС громадськості допомагає у підвищенні рівня знань платників податків через різноманітні спільні заходи, такі як семінари, «круглі столи» тощо, та використання їх інформаційного ресурсу для донесення інформації до широкого загалу», - зазначила заступник начальника податкової Луганщини Людмила Хворостян.

Також податківці поінформували про право громадян України подати одноразову (спеціальну) добровільну декларацію  до 1 вересня поточного року із зазначенням активів, що їм належать, і з яких не були сплачені податки і збори.