Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За ініціативи громадськості податківці Луганщини провели вебінар з питань застосування РРО/ПРРО

, опубліковано 21 січня 2022 о 15:20

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина та фахівці відомства взяли участь у вебінарі на платформі Zoom за ініціативою громадської організації «Кризовий медіа-центр «Сіверський Донець» для фізичних осіб підприємців – платників єдиного податку щодо обов’язкового застосування касових апаратів.

Під час заходу вона розповіла про особливості роботи з реєстраторами розрахункових операцій та з їх програмними аналогами, порядок реєстрації цих пристроїв, ведення обліку товарних запасів та фінансові санкції за порушення вимог законодавства з використання касових апаратів.

Очільниця податкової регіону закликала підприємців дотримуватись чинного законодавства і прозоро вести свою діяльність. У свою чергу, податкова служба постійно надає сумлінним платникам податків інформаційну підтримку.

Учасники зустрічі мали можливість отримати відповіді на свої запитання з перших вуст.

Наприкінці заходу Ольга Височина нагадала підприємцям про останні зміни податкового законодавства та інформаційні кампанії, які наразі тривають, зокрема, одноразове (спеціальне) добровільне декларування.

Запис вебінара можна переглянути за посиланням:  https://youtu.be/ssnwojn8aTU

Фотоматеріали по темі

  • За ініціативи громадськості податківці Луганщини провели вебінар з питань застосування РРО/ПРРО