Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Луганщини долучились до експертного обговорення законодавчих змін

, опубліковано 20 січня 2022 о 16:06

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина та фахівці відомства взяли участь онлайн у засіданні за ініціативою Регіональної ради підприємців при Облдержадміністрації.

Під час заходу податківці виступили спікерами з питань: основні зміни у Податковому кодексі України з 1 січня поточного року, особливості застосування РРО/ПРРО та ведення обліку товарних запасів підприємцями, мінімальне податкове зобов’язання та оподаткування фермерських господарств та одноосібників.

«У фокусі інтересів ДПС ефективна співпраця з громадськістю та бізнес-спільнотою, адже ми маємо спільну мету – впровадження реформ для створення сприятливих умов суб’єктам господарювання, стимулювання бізнесу до детінізації та добровільної сплати податків», - зазначила Ольга Височина.

Під час інтерактивного діалогу учасники мали змогу поставити запитання щодо обговорюваних тем та почути позицію податкового органу.

Також податківці розповіли учасникам про процедуру одноразового добровільного декларування активів фізичних осіб, яке триватиме до 1 вересня.

Фотоматеріали по темі

  • Податківці Луганщини долучились до експертного обговорення законодавчих змін