Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Участь у кампанії добровільного декларування доходів – можливість легалізувати свої статки

, опубліковано 21 грудня 2021 о 11:25

Про це йшлося на черговій онлайн-зустрічі фахівців Головного управління ДПС у Луганській області з представниками громадської організації Новоайдарщини «Промінь» у рамках проведення інформаційно-розʼяснювальної кампанії щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування.

Під час зустрічі, податківці ознайомили присутніх з нормами Закону України від 15.06.2021 № 1539-IX “Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету”.

Було наголошено, що прийнявши участь у кампанії добровільного декларування доходів, держава кожному ймовірному декларанту надає шанс повернути гроші та інші активи у прозорий легальний обіг.

«Участь у кампанії одноразового спеціального декларування є виключно добровільна. Всім учасникам надається унікальне право, самостійно, легалізувати власні статки й бути чесними перед собою і державою», – резюмувала заступник начальника податкової Луганщини Людмила Хворостян.