Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Використання сервісу «Електронний кабінет»

, опубліковано 26 листопада 2021 о 10:36

Це питання обговорювали під час онлайн-зустрічі фахівці Головного управління ДПС у Луганській області з представниками громадської організації «Старобільська районна рада жінок».

Під час дистанційного спілкування податківці розповіли, що Електронний кабінет – це найбільш популярний сервіс ДПС, який є захищеним, персоналізованим та безпечним. Призначення цього сервісу – надати платнику податків можливість реалізувати свої обов’язки та права у сфері оподаткування в онлайн-режимі. Використання Електронного кабінету забезпечує створення належних умов, що сприяють дотриманню податкового законодавства та мінімізує ризики несплати задекларованих платниками сум податкових платежів.

Також учасникам заходу повідомили про топ-тему податкового законодавства - одноразове (спеціальне) добровільне декларування. Зокрема, реалізувати своє право на податкову амністію можна шляхом подання електронної декларації до ДПС за допомогою Електронного кабінету.

«Податкова Луганщини забезпечує постійну інформаційну та консультативну підтримку громадськості регіону. Розширення співпраці з інститутами громадянського суспільства сприяє підвищенню ефективності проведення роз’яснювальних заходів, оперативності донесення до платників податкових змін, вихованню податкової культури», - підкреслила начальник податкової області Ольга Височина.

Підсумовуючи зустріч, сторони обговорили можливість проведення спільних роз’яснювальних заходів та можливі шляхи співпраці.