Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Три простих кроки для переходу на єдиний рахунок

, опубліковано 24 листопада 2021 о 10:24

Фахівці Головного управління ДПС у Луганській області провели онлайн-зустріч з представниками громадської організації «Лисичанська міська рада жінок».

Під час заходу податківці розповіли, що використання єдиного рахунку значно спрощує процес сплати податків, зборів, інших платежів, що контролюються ДПС, та єдиного внеску.

Щоб перейти на єдиний рахунок потрібно здійснити лише три простих кроки, що надалі дасть змогу сплачувати податки комфортно з мінімальною втратою часу та без помилок на формування розрахункових документів.

За словами начальника податкової регіону Ольги Височиної, такі заходи спрямовані на створення належних умов, що сприяють дотриманню податкового законодавства. ДПС прагне досягнення партнерських відносин по податковому процесу з громадськістю, саме тому знайомимо зацікавлені кола з нововведеннями, надаємо необхідну методичну та консультативну допомогу.

Під час зустрічі учасники також обговорили процедуру одноразового (спеціального) добровільного декларування та можливості співпраці з цього питання.