Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про одноразове добровільне декларування

, опубліковано 07 жовтня 2021 о 09:47

Податківці Луганщини провели черговий онлайн-захід з представниками Рубіжанської громадської організації у сфері спорту щодо процедури одноразового добровільного декларування.

Під час зустрічі фахівці Головного управління ДПС у Луганській області розповіли учасникам, що громадяни України, які мають активи, що не були оподатковані належним чином, можуть добровільно пройти одноразове (спеціальне) добровільне декларування, сплатити одноразовий збір та легалізувати такі активи. Податкова амністія розповсюджується, зокрема, на такі активи у вигляді грошових коштів, валютних цінностей, цінних паперів, рухомого та нерухомого майна в Україні та за кордоном. Декларація подається до Державної податкової служби України безпосередньо платниками через Електронний кабінет.

Заступник начальника податкової регіону Людмила Хворостян запевнила представників громадськості, якщо у громадян виникатимуть додаткові питання, можна звернутися до центрів обслуговування платників регіону та отримати необхідну допомогу.