Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Одноразове добровільне декларування – відкрий двері можливостей

, опубліковано 07 вересня 2021 о 13:15

Фахівці Головного управління ДПС у Луганській області у форматі ZOOM провели онлайн-зустріч з громадськістю. В актуальній розмові щодо одноразового (спеціального) добровільного декларування, яке вже стартувало з 1 вересня 2021 року і триватиме до 1 вересня 2022 року, взяла участь громадська організація «Сєвєродонецька Асоціація «Молодіжних ініціатив».

У ході зустрічі було роз’яснено право громадян на одноразове (спеціальне) добровільне декларування, яке передбачене Законом України 15 червня 2021 року № 1539-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо стимулювання детінізації доходів та підвищення податкової культури громадян шляхом запровадження одноразового (спеціального) добровільного декларування фізичними особами належних їм активів та сплати одноразового збору до бюджету».

«Ми є частиною змін, які очікуємо у своєму майбутньому. Використовуйте своє право на участь в одноразовому добровільному декларуванні та забезпечте добробут для себе та для нашої держави», – зазначила заступник податкової Луганщини Людмила Хворостян.