Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Спартакіада ДПС 2021: перший етап

, опубліковано 03 вересня 2021 о 10:37

03 вересня відбулося офіційне відкриття Спартакіади працівників Державної податкової служби України (далі – Спартакіада). У місті Дніпро стартував перший етап Спартакіади - зональні змагання з міні футболу, волейболу та тенісу настільного.

Цього року у зональних змаганнях візьмуть участь 7 команд з Луганської, Донецької, Харківської, Запорізької, Сумської, Полтавської та Дніпропетровської областей.

Головне управління ДПС у Луганській області (далі – ГУ ДПС) представила збірна команда з 20 працівників. Делегацію Луганської області очолили начальник ГУ ДПС Ольга Височина та голова профсоюзної організації працівників ГУ ДПС Ігор Ткачов.

Перед початком змагань Ольга Височина підбадьорила нашу команду та побажала перемоги: «Спартакіада – це спортивне свято, яке  дарує не тільки гарний настрій і оптимізм учасникам, а й виховує  командний дух, формує  та пропагандує  здоровий спосіб життя сучасного покоління, навчає  виконувати  завдання та досягати цілей з ентузіазмом. Настрій команди бадьорий, дух бойовий. Хочу побажати вам зберегти цей настрій до кінця змагань та здобути перемогу!»

Спартакіада

Ми вболіваємо за нашу команду, тримаємо кулаки та віримо в перемогу!