Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці Луганщини взяли участь в урочистому заході

, опубліковано 30 серпня 2021 о 10:38

Очільниця податкової Луганщини Ольга Височина приєдналась до урочистого святкування з нагоди 6-ої річниці діяльності громадської організації "Агенція регіонального розвитку Схiдного Донбасу". Метою діяльності громадської організації є сприяння підвищенню якості життя в регіоні шляхом створення можливостей для реалізації соціальних і підприємницьких ініціатив. За роки її діяльності зроблено чимало добрих справ щодо розвитку підприємців.

Ольга Височина привітала директора громадської організації "Агенція регіонального розвитку Схiдного Донбасу" Ларису Бичкову та висловила слова вдячності за постійну співпрацю  в роботі щодо поширення податкових знань серед громадян, підвищення податкової культури населення, створення сприятливих умов для розвитку підприємництва, попередження провадження тіньової підприємницької діяльності.

«Головне управління ДПС у Луганській області сприяє створенню та підтриманню партнерських відносин з громадськістю регіону, формує тісні відносини, засновані на чесності та довірі. Наша самовіддана співпраця веде Луганщину до процвітання», – зазначила начальник відомства регіону Ольга Височина.