Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Підприємства Луганщини з початку року погасили 72,5 млн грн податкового боргу

, опубліковано 19 липня 2021 о 08:32

Начальник Головного управління ДПС у Луганській області Ольга Височина повідомила представникам ЗМІ регіону, що протягом січня – червня 2021 року до бюджетів усіх рівнів за рахунок погашення податкового боргу надійшло 72,5 млн грн, в тому числі у червні- 38,3 млн гривень.

За її словами, найбільші суми надходжень забезпечені до державного бюджету 25,8 млн грн, ще 46,7 млн грн спрямовано до місцевих бюджетів.

Ольга Височина нагадала, що діючим Законом України від 04.12.2020 № 1072 «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-CoV-2» визначені додаткові заходи підтримки громадян та бізнесу з питання врегулювання податкового боргу.

Вона акцентувала увагу, що робота з недопущення та погашення податкового боргу залишається пріоритетним напрямком діяльності податкової служби. Адже своєчасно сплачені податки є запорукою добробуту усіх громадян та держави в цілому.