Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Комунікація з громадськістю: працюємо на спільний результат

, опубліковано 07 липня 2021 о 10:58

У Головному управлінні ДПС у Луганській області відбулась онлайн-зустріч з представниками громадської організації "Соціальний добробут та фінансова грамотність населення".

Це той випадок, коли громадські організації допомагають податківцям поширювати податкові знання серед громадян, чим сприяють підвищенню податкової культури населення та своєчасній сплаті податків.

Під час заходу спілкувалися про особливості сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, у 2021 році. Обговорили можливість сприяння отриманню громадянами податкових повідомлень-рішень про сплату сум податку тими, хто з якихось причин їх не отримав. Також надавати консультаційну допомогу щодо можливості проведення звірки по податку на нерухоме майно.

«Податкова служба намагається побудувати ефективну комунікацію з громадськістю та працювати на спільний результат - зростання економіки країни за рахунок зростання фінансової спроможності українського бізнесу та добробуту громадян», - зазначив заступник начальника податкової регіону Євген Жердєв, підсумовуючи результати зустрічі.