Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про сучасні електронні сервіси

, опубліковано 06 липня 2021 о 14:23

Податківці Луганщини провели черговий онлайн-захід з представниками громадської організації у сфері спорту щодо використання електронних сервісів у своїй діяльності.

Під час заходу учасникам розповіли, що найбільш затребуваним сервісом є Електронний кабінет платника податків, який дає можливість в режимі 24/7 виконувати більшість податкових дій, таких як подання звітності, сплата податків, перегляд облікових даних тощо.

Фахівці податкової роз’яснили, як отримати електронний цифровий підпис для входу до приватної частини Електронного кабінету. Також відзначили, що скористатися податковими електронними сервісами стало ще простіше. Мінцифри та Державна податкова служба України спростили вхід до Електронного кабінету. Для швидкого входу користувач може скористатися QR-кодом: обрати спосіб входу Дія та «Отримати код»; відсканувати QR-код; підтвердити особу через мобільний додаток «ДІЯ» та підписати Запит.

Заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Євген Жердєв зазначив, що ДПС запроваджує сучасні електронні сервіси, щоб допомагати суб’єктам господарювання виконувати свій конституційний обов’язок – сплачувати податки.