Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Радилися щодо спільних дій у напрямку протидії тіньовій зайнятості

, опубліковано 05 липня 2021 о 16:23

Податківці Луганщини провели робочу зустріч з представниками Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці щодо спільного проведення заходів з суб’єктами господарювання з високим ступенем ризику використання нелегально оформлених громадян.

Захід відбувся під головуванням начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ольги Височиної.

«Наші відомства мають певні напрацювання з цього питання та позитивний досвід взаємодії. Тому необхідно об’єднати зусилля у протидії використанню незадекларованої праці та розробити спільні заходи», - зазначила очільниця податкової регіону.

Під час зустрічі обговорили особливості проведення інформаційної кампанії щодо переваг офіційного працевлаштування та ризиків використання незадекларованої праці. Також розглянули можливість проведення контрольно-перевірочних заходів з урахуванням обмежень, визначених Податковим кодексом України.

Проведення спільних заходів між органами ДПС та Держпраці надає можливість координувати взаємодію для створення та реалізації дієвого механізму щодо виявлення нелегально оформлених громадян у регіоні.