Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Співпраця з територіальними громадами Луганщини

, опубліковано 25 червня 2021 о 14:23

Фахівці Головного управління ДПС у Луганській області провели онлайн-зустріч з головою громадської організації «Асоціація органів місцевого самоврядування Луганської області» Володимиром Прокопенко та територіальними громадами регіону.

Під час заходу обговорювалися питання взаємодії податкового відомства області з територіальними громадами у 2021 році з питання забезпечення погашення податкового боргу та наповнення місцевих бюджетів.

Податківці зазначили, що від стабільного наповнення місцевих бюджетів залежить стабільність і стійкість всієї фінансової системи області. Одним із напрямків збільшення додаткових надходжень до місцевих бюджетів залишається погашення боргів підприємствами області. Тому необхідно об’єднати зусилля в цьому напрямку, зокрема, на постійній основі проводити бесіди з керівництвом найбільших підприємств-боржників, розробляти спільні заходи щодо зменшення боргу.

«Податкова Луганщини зацікавлена у проведенні таких заходів для обговорення проблемних питань та прийняття спільних рішень, необхідних для того, щоб на практиці реалізувати процес обміну інформацією. Ми готові до плідної роботи задля успішного досягнення результату», - підкреслила очільниця податкової регіону Ольга Височина.

Учасники заходу домовились про забезпечення зворотного зв'язку та продовження взаємодії з питань наповнення місцевих бюджетів.